T. C. Lang

Nászajándék - Ezt add boríték helyett!

2015. október 05. - T. C. Lang

Aki ismer, tudja rólam, hogy kreativitásomat nem csupán az írásban élem ki, és nagyra tartom a személyre szabott ajándékokat. Jómagam gyakran ragadok ecsetet, ragasztópisztolyt – vagy épp azt, amire szükség van – egy-egy darab megvalósításához.

Nem is olyan rég esküvőre és az azt követő vigasságra voltunk hivatalosak. Törtük erősen a fejünket, mi lenne a megfelelő nászajándék, mert az ifjú pár arcán nem őszinte a mosoly a második, teljesen egyforma kenyérsütő vagy a harmadik étkészlet láttán, és az ajándékozónak is kellemetlen, ha mellélő. Ezt kiküszöbölvén megkérdeztük a házasulandó feleket, minek örülnének. Jövőbeni céljaik megvalósításához a fentiek helyett inkább "borítékra" volt szükségük. Ez önmagában túl egyszerű lett volna, ezért úgy gondoltam, teszek az ajándékba egy csavart, és személyesebbé varázsolom.

filterek_vagy_sem.jpg

Tovább

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://tclang.blog.hu/api/trackback/id/tr817892938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Laci 2015.10.05. 17:08:59

Rejt némi kockázatot a dolog, pl továbbajándékozzák a nagymamának, aki a gólyakívánság láttán enyhe szívrohamot kap, vagy három évig porosodik a szekrényben, és akkor is csak azért bontják fel, mert egy vendég kamillateát szeretne :-)

szóval fel kell készíteni a Zifjú Párt, hogy ne habozzanak mielőbb teát főzni. De az ötlet zseniális! kicsit irigylem a kreatív embereket. És nem szégyellek tanulni tőlük.

T. C. Lang 2015.10.05. 17:19:42

@Mészáros Laci: Örülök, hogy tetszett az ötlet. :) Egyébként teljesen igazad van! Éppen ezért mellékeltünk képeslapot hozzá (egy családi fotóval még azt is személyesebbé tettük), amelyben kifejeztük jó kívánságainkat, és felhívtuk az ifjú pár figyelmét a teaválogatás különleges mivoltára. ;)

kugi · http://kugi.blog.hu 2016.03.01. 18:50:23

Vannak veszélyei, de hatalmas ötlet! :)
süti beállítások módosítása