T. C. Lang

Író-olvasó találkozó Celldömölkön

2014. május 28. - T. C. Lang

plakat_celldomolk1_1401299834.jpg_806x1140

Sok szeretettel meghívlak Benneteket celldömölki író-olvasó találkozómra, melyre a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Kresznerics Ferenc Könyvtára szervezésében kerül sor a könyvtár épületében 2014. június 13-án (pénteken) 18 órakor.

Nagy örömmel tölt el ez a felkérés, hiszen magam is Celldömölk szülöttje vagyok. Noha több mint egy évtizede elhagytam a várost, mindig szívesen térek vissza szülőföldemre. Nem felejtettem el a gyökereimet, származásom visszaköszön a honlapomon és a plakátomon is. Nem a véletlen műve, ha valakinek ismerős a rajtuk szereplő, jellegzetes sziklafal. Mi más lehetne, mint a Ság kürtője!

Nagy izgalommal készülök erre a számomra különösen fontos eseményre, és szívből remélem, hogy a sorok között sok ismerős arc fog visszaköszönni rám! :)

Minden földimet és nem földimet szeretettel várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://tclang.blog.hu/api/trackback/id/tr306224522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása