Nagy találkozások napja

Élménybeszámoló az író*blogger*olvasó - egy helyen találkozóról

2017. augusztus 01. - T. C. Lang

Ahogyan azt egy korábbi bejegyzésemben már olvashattátok, 2017. július 22-én került sor a negyedik író*blogger*olvasó - egy helyen találkozóra az Imádom a könyveket csapatának szervezésében. A rendezvény népszerűségét mutatja, hogy még a lebonyolítás előtti napon is érkeztek regisztrációk az eseményre. A beszámolómat elolvasva talán ti is kedvet kaptok ellátogatni a következő, augusztus 26-i összejövetelre, vagy az azt megelőző, augusztus 25-i meglepetés író-olvasó találkozóra, ahol Csabai Márkkal találkozhattok!

Mivel a program 15 órakor kezdődött, úgy terveztem, legkésőbb negyed három körül érkezem a helyszínre, és akkor lesz időm beszélni a szervezőkkel, nyugodtan meguzsonnáztathatom a babámat, és talán le is tudok pacsizni néhány ismeretlen ismerőssel, mielőtt belevágunk a lecsóba. Mondanom sem kell, úgy megcsúsztunk, hogy csak egy gyors mosdólátogatásra jutott időm. :) Helyet foglaltam a két Nóra asztalánál: Krencz Nórával már korábbról ismerjük egymást – miután elmerültem fantáziavilágában, felkért beszélgetőpartnerének a könyvbemutatójára –, Tomcsik Nórival pedig többször is beszéltem Facebookon keresztül, és olvastam tőle A változások korát (és Az elveszett ifjúság is a könyvespolcomon vár rám). Egyszer csak lehuppant mellém Laura, az Ana blogja vezetője, amit rendszeresen olvasok. Végül becsatlakozott hozzánk Nádasi Krisz a lányával, Klárival – őket már régi ismerősként üdvözöltem a tavalyi Könyvmarketing tábornak köszönhetően.

krencznoraval.jpg

Krencz Nórával

tomcsiknorival.jpg

Tomcsik Nórival

Mindenki kapott egy papirost a helyszíni regisztráció után, amelyen szerzők és könyvek voltak felsorolva, illetve egy tombolaszelvényt. Az asztalon már ott sorakoztak a nyereménykönyv-felajánlások (köztük az enyém is).

Nyitásképpen Annie üdvözölte a limonádét/vizet/kávét szürcsölő megjelenteket Garami Gáborral az oldalán, aki (hang)színessé varázsolta a találkozót. Ekkor derült ki, mire is szolgál a résztvevők kezébe nyomott lista: azon kellett bejelölniük, hogy szerintük mely könyvből hangzott el részlet. Ezt követően Garami Gábor köszöntötte a nézősereget, és mesélt az olvasáshoz való viszonyáról. Majd megkezdődött a felolvasás!

Sajnos a hangminőség nem a legjobb, úgyhogy toljátok maximumra a hangot és hegyezzétek a fületeket!

Szerintem minden egyes író keble dagadt a büszkeségtől, amikor Gábor az ő művéből olvasott fel. Mivel elég sok részlet hangzott el, megkockáztatom, hogy mindenkié sorra került. Nyolc felolvasás után Annie összegyűjtötte a papirosokat, és amíg összesítette a helyes válaszokat, a résztvevők tovább élvezhették a történeteket és Garami Gábor hangját. Ketten is tökéletes megoldást adtak le, így mindegyikőjük választhatott a nyereménykönyvek közül, a maradék pedig tombolahúzáson keresztül talált gazdára. A Lámpás nyomában Laurához került, és esküszöm, nem bunda volt! :)

lauraval.jpg

Laurával – Ana blogja

A szünetekben és a végén sikerült néhány szót váltanom azokkal, akikkel módomban állt már személyesen találkozni, például Nádasi-Ozsvár Andreával, beszélgettem olyanokkal, akikkel eddig csak interneten keresztül volt lehetőségem kommunikálni, például Sylvia Riverrel, dedikáltattam az Érzelmi vírusveszélyemet Cornilie C. G.-vel (akitől olvastam már a Teremtő erőt, és az nagyon bejött), összepusziztunk Demencze Ilonával, az Olvass hazait! bloggerével, kezet ráztunk Mason Murrayvel – és természetesen elbeszélgettünk Annie-vel, az IK egyik alapítójával.

olvasshazait.jpg

Ilonával – Olvass hazait!

A végén a közönség lelkesen fotózkodott Garami Gáborral – én úgy elmerültem az írótársakkal folytatott eszmecserében, hogy lemaradtam róla. Szó esett a kiadókról, a marketingről, és volt egy dolog, amiben mindnyájan egyetértettünk: mások előtt bemutatkozni (meg egyáltalán beszélni) az egyik legnagyobb mumus egy író számára! :)

Demencze Ilona Garami Gáborral

A hangulat nagyon jó volt, a felolvasás élvezetes, a részletek figyelemfelkeltőek. Sajnos nem tudtam mindenkivel beszélgetni, de fantasztikus élményekkel távoztam, és remélem, lesz még alkalmam máskor is ellátogatni a rendezvényre!

csoportkep.jpg

Természetesen szert tettem néhány dedikált könyvre is: Sylvia River Reményhajsza-sorozatának második kötetére és L. J Wesley Egy űrállomás-takarító naplója című sci-fi paródiájára – aki, noha ezúttal nem tudta tiszteletét tenni az eseményen, eljuttatta hozzám a "fiát".

ibo_szerzemenyek.jpg

Ha kedvet kaptatok részt venni a következő író*blogger*olvasó – egy helyen találkozón, akkor jelentkezzetek rá!

A képeket köszönöm szépen Barta Laurának, Demencze Ilonának és Krencz Nórának!

*

S2017nyarilampas.jpgzeretitek a kalandot, a romantikát? És az angyalokat? Kíváncsiak vagytok, milyen a pokol?
Ha minden kérdésre igen a válaszotok, akkor ajánlom figyelmetekbe az A Lámpás nyomában című könyvet, amelyhez most akciósan juthattok hozzá. További információkért, érdekességekért kattintsatok ide.

Érdekelnek benneteket a DIY dolgok? Akkor ezeket a bejegyzéseimet szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Itt találjátok a könyves beszámolóimat, itt pedig az interjúimat.

Olvasásra fel!

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss hírekről, DIY ötletekről és akciókról!

F E L I R A T K O Z O M !

A bejegyzés trackback címe:

https://tclang.blog.hu/api/trackback/id/tr112684237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.