T. C. Lang

Író*blogger*olvasó - egy helyen

Hétvégi programajánló a könyvek szerelmeseinek

2017. július 17. - T. C. Lang

Ha szerettek olvasni, ha szívesen találkoznátok magyar írókkal, ha egy kellemes délutánra vágytok, akkor ez a program nektek való!

Július 22-én negyedik alkalommal kerül sor az "író*blogger*olvasó - egy helyen" nevet viselő rendezvényre az Imádom a könyveket csapata szervezésében.

Az Imádom a könyveket Facebook-csoport 2015-ben jött létre azzal a céllal, hogy az írók, a könyves bloggerek és az olvasók egymásra találjanak, eszmét tudjanak cserélni, új barátságok szülessenek a könyvek szerelmesei között. Tagjainak száma mára már megközelítette a 12000 főt, az oldal kedvelőié pedig az 5000-et.

A lelkes könyvimádók elérkezettnek látták az időt egy online magazin indítására is, amelyet ide kattintva olvashattok el.

Az első író-blogger-olvasó találkozót idén áprilisban bonyolították le, amely rapid randi jellegű volt, májusban kerekasztal-beszélgetések keretében zajlott az esemény, júniusban pedig házi vetélkedőt tartottak. Sajnos ezeken nem tudtam részt venni, azonban a következőn feltétlenül szeretnék ott lenni. Kíváncsi vagyok, ezúttal mivel rukkolnak elő a szervezők! :) Egy biztos: Garami Gábor fog felolvasni részleteket néhány kiválasztott könyvből!

A fővárosi könyvmolyok előnyt élveznek, mivel a rendezvénynek az Eiffel Bistro&Bar ad otthont.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (ezt itt tudjátok megtenni). Gyertek el minél többen, és ismerjétek meg a hazai írókat!

Itt találjátok a Minden, ami könyvek bloggerinájának, Aliznak a képes beszámolóját a harmadik összejövetelről.

Az ellátogató bloggerek recenziós példányokkal is gazdagodhatnak, az olvasók pedig dedikáltathatják könyveiket.

Néhány író, akiknek a megjelenésére számíthattok (a teljesség igénye nélkül – a lista folyamatosan bővül): Nádasi-Ozsvár Andrea, Sylvia River, Cornelie C. G., Krencz Nóra, Leda D’Rasi, Tomcsik Nóra, M.G. Brown, Saláth Barbara, Francesca H. Nielk, Dohoczki Máté, Mason Murray, Halász Emese – na meg persze jómagam, T. C. Lang. :)

További információkért keressétek bátran Annie-t és az IK csapatát az info[kukac]imadomakonyveket.hu e-mail címen.

L.J. Wesley élménybeszámolója az előző IBO rendezvényről:

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Ajánlom figyelmetekbe a DIY projektjeimről és az újrahasznosításról szóló bejegyzéseimet, illetve a
könyves beszámolóimat és az interjúimat.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

A bejegyzés trackback címe:

https://tclang.blog.hu/api/trackback/id/tr2612657673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása