T. C. Lang

Ha egy magyar Twilightot vársz…

2013. november 26. - T. C. Lang

…csalódni fogsz, ugyanis nem szerepelnek vámpírok a könyvemben. Illetve igen, de csupán egy jelmezbál erejéig. Nincs velük semmi bajom, sőt a farkasemberekkel sem, pláne olyannal, mint Taylor Lautner… ;)

A viccet félretéve, én az angyalokat és démonokat favorizálom. Talán az előző bejegyzésemben említett Jéghegyek népe sorozat az oka, talán az Odaát miatt, talán az Angyalok városa tehet róla, netán a Bűbájos boszorkák tiltott angyal (majd démon) szerelme áll mögötte, vagy valahol mélyebben gyökerezik a vonzalmam irántuk, magam sem tudom.

Mielőtt csalódottan továbblépnél innen egy másik oldalra, előrebocsájtom, hogy akciónak és romantikának ez a könyv sincs híján, és egy égi tünemény vagy egy pokolbéli lény is lehet olyan érdekes, mint egy vérszívó vagy egy fenevad.

Meg kell hagyni, Stephanie Meyer a megszokottól merőben eltérően közelítette meg a vámpírokat. Hozzá hasonlóan én is igyekeztem az angyalokról kialakult jóságos képet árnyalni, letörni a szárnyaikat. Hogy ez mennyire sikerült? Hamarosan kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://tclang.blog.hu/api/trackback/id/tr205656978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása